Gelinim Mutfakta Arife Kim? Gelinim Mutfakta Arife Şibik Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Arife Şibik Instagram Hesabı

Yepyeni haftaya yeni gelin kayınvalide ile start veren Gelinim Mutfakta maratonunda altın yarışı hız kesmedi. 13 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1385. bölüm yeni gelin Arife Şibik ile kayınvalidesi Şehnaz Şibik katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Arife kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta yeni haftaya başladı. 13 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1385. bölüm altın yarışı hız kesmedi. Haftanın ilk günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gelin bölüm yeni gelin Arife Şibik ile kayınvalidesi Şehnaz Şibik katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Arife Şibik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Arife Şibik Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA ARİFE ŞİBİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerin karşısındaki yerini alan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gelin Arife Nur Şibik katıldı. 25 yaşında olan Gelinim Mutfakta Arife aslen Ankaralı. 7 yıllık evli olan Arife gelinin 6 yaşında kızı var. Online olarak şal ve eşarp satan Gelinim Mutfakta Arife Şibik bir yandan da eviyle ilgileniyor. Kayınvalidesi Şehnaz ile altın yarışına katılan Arife'nin bileziklerin hepsini kendisinin alacağını söylemesi kayınvalidesini sinirlendirdi.

ARİFE NUR ŞİBİK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

GELİNİM MUTFAKTA ŞEHNAZ ŞİBİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta yeni gelin Arife'nin kayınvalidesi Şehnaz 55 yaşında. Aslen Nevşehirli olan Gelinim Mutfakta Şehnaz kayınvalide 36 yıllık evli. 3 çocuğu 3 torunu ve 1 gelini olan Gelinim Mutfakta Şehna kayınvalide Edirne'de yaşıyor. Programa gelir gelmez heyecandan tansiyonu çıkan Şehnaz kayınvalide müdahale edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber