Gelinim Mutfakta Aysun Kim? Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan Instagram

7. sezona başlayan Gelinim Mutfakta yarışında gözler fenomen gelin Aysun Kuşatan'a çevrildi. Yeni bölümleriyle yola devam eden yemek yarışmasında önceki sezon yarışmacılarından Aysun Kuşatan geri geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Aysun Instagram hesabı..

Aslı Hünel'in sunuculuğunu devraldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 7. sezon start aldı. Birincinin 50 altın bilezik, ikincinin 30 altın bilezik kazandığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 7. sezona start verildi. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altınlar için yarıştığı yapımda her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 altın bilezik dağıtılacak. Kayınvalidesi Nurten ile altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Aysun Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KUŞATAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1996 yılında dünyaya gelen Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan aslen Sakaryalı. Üniversite eğitimine devam eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan 5 yıllık evli. 6 yaşında bir oğlu olan Aysun Kuşatan yarışmaya İstanbul Pendik'ten katıldı. Kendini çözümcü, pratik ve hırslı biri olarak tarif eden Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan yarışmaya kayınvalidesi Nurten ile beraber katıldı. Gelinim Mutfakta 4. sezon şampiyonu olan Aysun Kuşatan 7. sezonda tezgah başına geçti.

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KUŞATAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber