Gelinim Mutfakta Bir Deri Bir Kemik TARİFİ: Bir Deri Bir Kemik Nasıl Yapılır? İşte 13 Şubat Gelinim Mutfakta Bir Deri Bir Kemik Yapılışı

Hanımlar kalemi kağıdı alın hazırsanız başlıyoruz! 13 Şubat Salı günü haftanın ikinci altın maratonuna başlayan Gelinim Mutfakta yeni bölüm yıldızı Bir Deri Bir Kemik tarifi geldi. Ekran başındakiler Bir Deri Bir Kemik nasıl yapılır merak etti. İşte beklenen Gelinim Mutfakta Bir Deri Bir Kemik tarifi..

13 Şubat Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1322. bölüm başladı. Haftanın ikinci yayını ile sevenlerinin karşısındaki yerini alan Gelinim Mutfakta yeni bölümde günün lezzeti Bir Deri Bir Kemik yemeği oldu. Bütün tavuk kullanılarak yapılan Bir Deri Bir Kemik yemeği püf noktaları sizler için araştırdık. Bir yiyenin bir daha lezzetini damağından silemeyeceği Gelinim Mutfakta Bir Deri Bir Kemik tarifi haberimizde yerini aldı. İşte Gelinim Mutfakta Bir Deri Bir Kemik tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA BİR DERİ BİR KEMİK TARİFİ 13 ŞUBAT 2024

Malzemeler:

1 adet bütün tavuk

Zeytinyağı veya erimiş tereyağı

Tuz

Karabiber

Sarımsak tozu

Kekik

Biberiye

2 adet patates

2 adet çarliston biber

2 adet domates

2 adet kuru soğan

BİR DERİ BİR KEMİK NASIL YAPILIR?

Fırını önceden 190 dereceye getirin. Tavuğu iyice yıkayıp kurulayın.

Tavuğun üzerine zeytinyağı sürüp tuz ve karabiberle birlikte iyice ovun. Diğer baharatları da ekleyip bekletin.

Tavuğu yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Fırında tavuğu güzelce pişirin. Yaklaşık 1,5 - 2 saat süre sonunda nar gibi kızarmış tavuğu fırından çıkarın.

Pişen tavuğu fırından alıp birkaç dakika dinlendirin. Ardından tavuğu dilimleyip servis yapın. Yanında patates, soğan, biber ve domates gibi garnitürler koyarak servis edin. Afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber