GELİNİM MUTFAKTA BÖRÜLCE YATAĞINDA FENER KAVURMA TARİFİ 12 HAZİRAN 2024 ÇARŞAMBA: Fener Kavurma Nasıl Yapılır?

12 Haziran Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1408. bölüm gelinlerin ödevi Börülce Yatağında Fener Kavurma oldu. Bir yiyenin bir daha unutamayacağı Börülce Yatağında Fener Kavurma tarifi püf noktaları geldi. İşte dillere destan lezzetiyle 12 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta Börülce Yatağında Fener Kavurma tarifi..

Kanal D fenomeni Gelinim Mutfakta izleyicileri Börülce Yatağında Fener Kavurma tarifine odaklandı. Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1408. bölüm yıldızı Börülce Yatağında Fener Kavurma oldu. Dillere destan Börülce Yatağında Fener Kavurma malzemeleri ve yapılışı merak eden izleyiciler için liste geldi. Peki, Börülce Yatağında Fener Kavurma nasıl yapılır? İşte 12 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta Börülce Yatağında Fener Kavurma tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA BÖRÜLCE YATAĞINDA FENER KAVURMA TARİFİ

-Yarım kilo fener balığı

-100 gram tereyağı

-3-4 çorba kaşığı zeytinyağı

-1 küçük soğan

-2-3 diş sarımsak

-1 adet çarliston biber

-10 adet kadar mantar

-Baharatlar

-Az salça

-Kekik

-2-3 tane defne yaprağı

BÖRÜLCE YATAĞINDA FENER KAVURMA NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Börülce Yatağında Fener Kavurma için önce kuşbaşı doğranmış fener balığı alın. Derin tavaya yağ alıp balıkları kızartın.

İnce dilimlenmiş soğan ve sarımsağı kavurup ete karıştırın. Mantarları suyunu salana kadar kavurun. Büyük doğranmış biberleri ekleyip börülceyi haşlayın.

Domates suyu ekleyip birkaç dakika kaynatın. Sıcak servis yapın. Deneyen herkese afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber