Gelinim Mutfakta Burçin Kimdir? Gelinim Mutfakta Burçin Başaran Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Burçin Başaran Instagram Hesabı

Gelinim Mutfakta Aleyna ile kayınvalidesi Songül'ün elenmesiyle yeni gelin kaynana stüdyoya giriş yaptı. 19 Nisan Cuma günü hafta finali yarışında yeni gelin Burçin Başaran ile kayınvalidesi Ayfer Şentürk katıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Burçin Başaran kimdir? İşte yanıtı..

Kanal D ekranının en sevilen yapımlarından Gelinim Mutfakta yeni bölüm şok eleme geldi. 19 Nisan Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1370. bölüm hastalık nedeniyle yarışmadan elenen Aleyna ile kayınvalidesi Cabbar Songül yerine yeni gelin kaynana geldi. Gelinim Mutfakta Burçin Başaran ile kayınvalidesi Ayfer Şentürk altın yarışına dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Burçin Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Burçin Başaran Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA BURÇİN BAŞARAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta Aleyna Demir ile kayınvalidesi Songül Cabbar hastalık nedeniyle yarışmadan elenmek zorunda kaldı. Hal böyle olunca yapıma yeni gelin Burçin Başaran ile kayınvalidesi Ayfer Şentürk katıldı. Gelinim Mutfakta yeni gelin Burçin Başaran 39 yaşında. Aslen İzmirli olan Gelinim Mutfakta Burçin 13 yıllık evli. 2 çocuğu olan Burçin Başaran Halkla İlişkiler uzmanı ancak şu an çalışmıyor. Antalya'da yaşıyor. Kayınvalide Ayfer Şentürk ise 60 yaşında. Aslen İzmirli olan Gelinim Mutfakta yeni kaynana Ayfer'in 2 çocuğu 4 torunu var. Bir süre emlak işi yapmış olan Ayfer Şentürk Antalya'da yaşıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber