Gelinim Mutfakta Cabbar Songül Kimdir? Gelinim Mutfakta Songül Cabbar Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Yeni Kaynana Cabbar Songül Instagram

Gelinim Mutfakta yeni kayınvalide Cabbar Songül kimdir merak konusu oldu. 11 Mart Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm yeni gelin Aleyna Demir ile kayınvalidesi Songül Cabbar altın yarışına start verdi. Peki, Gelinim Mutfakta Cabbar Songül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta yeni kaynana Cabbar Songül Instagram..

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta yeni hafta maratonu başladı. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Gelinim Mutfakta 1341. bölüm yeni gelin Aleyna Demir ile kayınvalidesi Songül Cabbar oldu. 11 Mart Pazartesi günü yeni hafta macerasına başlayan Gelinim Mutfakta izleyicilerinin beklediği çift geldi. Peki, Gelinim Mutfakta yeni kayınvalide Cabbar Songül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Songül Cabbar Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA SONGÜL CABBAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Mart Pazartesi günü saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. Birbirinden iddialı 4 gelinin yer aldığı Gelinim Mutfakta yarışına yeni gelin Aleyna Demir ile kayınvalidesi Cabbar Songül katıldı. Her gün çeyrek altın her hafta finalinde 10 altın bilezik dağıtan fenomen yapım Gelinim Mutfakta yeni bölüm stüdyoya giriş yapan kayınvalide Songül Cabbar hayatı merak edildi. Gelinim Mutfakta Aleyna kayınvalidesi Cabbar Songül Sakarya'da yaşıyor. 58 yaşında olan Songül Cabbar aslen Ordulu. 4 çocuğu ve 3 torunu olan Cabbar Songül Sakarya'da yaşıyor. Gelinim Mutfakta yeni kayınvalide Songül Cabbar ile kayınvalide Beyhan arasında çıkan atışmada Cabbar Songül, "Sen benim arkamdan ya da gelinimin arkasından bir şey konuşursan ben burayı yakar kavururum" deyince olanlar oldu. Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana ise, "Ben seni susturmasını bilirim Cabbar" dedi.

SONGÜL CABBAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber