GELİNİM MUTFAKTA DAMLA RABİA AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Damla Neden Yok? Gelinim Mutfakta Rabia Ayrılık Nedeni

7. sezonuyla tezgah başına geçen Gelinim Mutfakta fenomen gelin kayınvalide Damla ile Rabia'nın yer almayışı merak konusu oldu. Yeni hafta başlangıcında tezgahında yer almayan Gelinim Mutfakta Damla ile kayınvalidesi Rabia ayrılık bombası patladı. Peki, Gelinim Mutfakta Rabia neden yok? İşte Gelinim Mutfakta Rabia ayrılık nedeni..

7. sezona adını yazdıran Gelinim Mutfakta Damla ile Rabia kayınvalide ayrılık bombası patladı. 12 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm altın yarışında beklenmeyen son geldi. Yeni hafta başlangıcında tezgahında yer almayan Gelinim Mutfakta Damla ile kayınvalidesi Rabia ayrılık nedeni merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Aslı Hünel flaş açıklama geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Rabia neden yok? İşte Gelinim Mutfakta Rabia ayrılık nedeni..

GELİNİM MUTFAKTA RABİA NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta sunucusu Aslı Hünel, "Kendisi bu hafta bizlerle olamayacak. Belki uzayabilir. Rabia hanım cuma günü vedalaştıktan sonra rahatsızlığı varmış ama çok artmış. Evine geri dönmek zorunda kaldı. Hatta biraz ağladı. Bize belli etmemiş. Ben çok seviyordum onu. Bununla ilgili gelini Damla'yla da konuştuk" diye konuştu. Gelinim Mutfakta Rabia bacağından ameliyat olacağı için programdan ayrıldı. Gelinim Mutfakta Damla ise, "Kayınvalidemin durumu iyice kötüleşti. Başlarda zaten ufak belli ediyordu ama dayanılmayacak hale geldi. Maalesef size veda etmek zorunda kaldık" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber