GELİNİM MUTFAKTA DOYURAN EKONOMİK KÖFTE TARİFİ: Doyuran Ekonomik Köfte Malzemeleri Ne? Nasıl Yapılır?

Ekran başındaki izleyiciler için Gelinim Mutfakta Doyuran Ekonomik Köfte tarifi geldi. 16 Nisan Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1367. bölüm yıldızı Doyuran Ekonomik Köfte oldu. Herkesin bayıldığı Doyuran Ekonomik Köfte malzemelerini sizler için derledik. İşte Gelinim Mutfakta Doyuran Ekonomik Köfte tarifi..

Kanal D fenomen yapımlarından Gelinim Mutfakta yeni bölüm start aldı. 16 Nisan Salı günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta 1367. bölüm yıldızı Doyuran Ekonomik Köfte oldu. 7'den 70'e herkesin severek tükettiği köftenin yeni formu ekrana geldi. Gelinim Mutfakta gelinleri bugünün en güzel Doyuran Ekonomik Köfte tabağını hazırlamak için tezgah başına geçti. Peki, Doyuran Ekonomik Köfte nasıl yapılır? İşte 16 Nisan Gelinim Mutfakta Doyuran Ekonomik Köfte tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA DOYURAN EKONOMİK KÖFTE TARİFİ

MALZEMELER:

500 gr orta yağlı kıyma

1 orta boy rendelenmiş soğan

1 diş sarımsak

1 adet yumurta

Yarım çay bardağı galeta unu

1 yemek kaşığı sıvı yağ

1 avuç ince kıyılmış maydanoz

1,5 çay kaşığı tuz

Yarım çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı kimyon

DOYURAN EKONOMİK KÖFTE NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Doyuran Ekonomik Köfte için uygun bir kaba kıymayı alın. Üzerine rendelenmiş soğan, sarımsak, yumurta, galeta unu, sıvı yağ, maydanoz, tuz, karabiber ve kimyon ekleyin.

Malzemeleri güzelce yoğurun. Harcın üzerini streç ile örtüp dinlendirin. Harcı dolaptan alıp elinizle parçalar koparıp dilediğini şekli verin.

Köftelerimizi pişirmek için ocaktaki tavaya sıvı yağı alın. Her iki tarafını da güzelce pişirip servis tabağına alın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip tüketin. Afiyetler olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber