Gelinim Mutfakta Ezgi Kimdir? Gelinim Mutfakta Kaynana Reyhan Gelini Ezgi Yıldırım Kaç Yaşında, Nereli?

Yeni haftaya adım atan Gelinim Mutfakta yarışmasında fenomen gelin kaynana geri geldi. 23 Eylül Pazartesi günü altın yarışına bir kez daha katılan Gelinim Mutfakta Ezgi gelin ile Reyhan kayınvalide stüdyoya geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta altın yarışı hız kesmedi. Her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 altın bilezik dağıtan yemek yarışmasına fenomen gelin kaynana geri geldi. Gelinim Mutfakta 1456. bölüm fenomen gelin Ezgi ile kaynanası Reyhan stüdyoya mehteran takımıyla giriş yaptı. Atın üstünde gelen Reyhan kaynana herkesi şoke etti. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Eylül Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1456. bölüm Ezgi Yıldırım ile kayınvalidesi Reyhan Yıldırım altın yarışında bir kez daha yerlerini aldı. Yeni haftaya tezgahları başında başlayan gelinlerin arasına katılan Ezgi Yıldırım Elazığ'da yaşıyor. 2018 yılında Gelinim Mutfakta yarışmacısı olan Ezgi Yıldırım 8 yıllık evli. Bir çocuğu olan Ezgi kayınvalidesi Reyhan ile oldukça gergin bir atmosferde. "Senin Gibi Bir Kayınvalideyi İdare Ediyorum" diyen Ezgi'ye kaynanasından, "Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım” sözü gelmişti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber