Gelinim Mutfakta Gözde Kimdir? Gelinim Mutfakta Gözde Coikun Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun Instagram Hesabı

12 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 131. bölüm yeni gelin Gözde Coşkun oldu. Birbirinden popüler isimlerin yer aldığı Gelinim Mutfakta yeni gelin Gözde Coşkun ile kayınvalidesi Şule Koç oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun kimdir? İşte yanıtı..

Kanal D canlı yayın takibi yapan izleyiciler Gelinim Mutfakta yeni bölüme odaklandı. 12 Şubat Pazartesi günü yayına giren Gelinim Mutfakta 131. bölümde yeni gelin Gözde Coşkun ile kayınvalidesi Şule Koç yarışa başladı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta yayınında haftanın ilk günü yarışa başlayan Gözde Coşkun maratona odaklandı. Altınları kazanmak için savaşan Gelinim Mutfakta yeni gelin Gözde Coşkun hayatı sorgulandı. Peki, Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Gözde Coşkun Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE COŞKUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta yeni gelin Gözde Coşkun hayatı merak konusu oldu. 12 Şubat Pazartesi günü maratona başlayan Gelinim Mutfakta 1321. bölüm yeni gelin Gözde Coşkun altın yarışında bende varım dedi. Haftanın ilk günü altın yarışına başlayan Gelinim Mutfakta yeni gelin Gözde Coşkun Mersin'de yaşıyor. 35 yaşında olan Gözde Coşkun aslen Aksaraylı. 7 yıllık evli olan yeni gelin Gözde'nin bir oğlu var. Ana okul öğretmeni olan Gözde Coşkun şu an çalışmıyor.

GELİNİM MUTFAKTA ŞULE KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

12 Şubat Pazartesi günü maceraya başlayan Gelinim Mutfakta yeni kayınvalide Şule Koç Aksaray'da yaşıyor. 50 yaşında olan Şule Koç Selanik göçmeni. Bekar olan yeni kaynana Şule Koç 2 çocuğu var. Oldukça enerjik olan yeni kaynana Şule Koç beslenme danışmanı, fizyoterapist ve para yönetimi uzmanı olarak çalışıyor. Emekli olan Gelinim Mutfakta yeni kaynana Şule Koç oldukça dişli bir rakip olduğunu söyledi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber