Gelinim Mutfakta Hanife Ergin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Hanife Instagram

Gelinim Mutfakta yeni hafta mücadelesinde yeni gelin Hanife ile kayınvalidesi Emine yerlerini aldı. Her gün çeyrek altın, her hafta 10 bilezik kazanmak isteyen Hanife Ergin hayatı araştırıldı. Peki, Gelinim Mutfakta Hanife Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta Hanife kimdir?

Hafta içi her gün saatler 13.30 olduğunda ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni haftaya başlangıç yapıldı. 21 Ekim Pazartesi günü Nur ile kayınvalidesi Güldenur yerine yeni gelin Hanife Ergin ile kayınvalidesi Emine Ergin geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Hanife Ergin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA HANİFE ERGİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aslı Hünel'in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni haftanın gelini Hanife Ergin oldu. Hafta finalinde elenen Nur ile kaynanası Güldenur yerine Hanife ile kaynanası Emine programa dahil oldu. Stüdyoya olaylı bir giriş yapan Gelinim Mutfakta Hanife Ergin 1,5 yıllık evli. Gürcistan Tiflis'ten yarışmaya katılan Hanife 28 yaşında. 2 çocuğu olan Emine Ergin kayınvalide ise Manisalı. Olaylı evlilik teklifi hikayesiyle rakip gelinleri şaşırtan Hanife kayınvalidesinin sürekli ağladığını söyledi.

Hanife Ergin Gelinim Mutfakta Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber