Gelinim Mutfakta Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek Tarifi
4 gelinin çeyrek altın için yarıştığı Gelinim Mutfakta yeni bölüm Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek yapıldı. Günün yıldızı yemeğin malzemeleri beli oldu. İşte Gelinim Mutfakta Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek tarifi..
Her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gün başladı. 17 Ekim Perşembe günü izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasında günün yıldızı Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek oldu. Peki, Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek nasıl yapılır? İşte 17 Ekim Perşembe Gelinim Mutfakta Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek tarifi..
GELİNİM MUTFAKTA ISPANAKLI KAŞARLI KREP BÖREK TARİFİ
MALZEMELER
Krep İçin;
2 yumurta
3 su bardağı süt
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı un
Tuz
İçi İçin;
Yarım kilo ıspanak
1 kuru soğan kara
Beşamel Sosu İçin;
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
Kaşar
ISPANAKLI KAŞARLI KREP BÖREK NASIL YAPILIR?
Gelinim Mutfakta Ispanaklı Kaşarlı Krep Börek için tüm krep malzemelerini karıştırın.
Tavaya az yağ alıp teker teker pişirin. Ispanağı temizleyip kavurun.
Üstü için beşamel sosunu hazırlayın. Kreplerin içine kavrulan ıspanakları yerleştirin.
İstediğiniz gibi şekil verip fırın tepsisine alın. Üzerine beşamel sosunu gezdirip kaşar peynir koyun.
180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Deneyen herkese afiyet olsun..