Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları TARİFİ: Karadeniz Lezzet Topları Nasıl Yapılır? 21 Şubat Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları Yapımı

21 Şubat Çarşamba günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1328. bölüm başladı. Gelinim Mutfakta yeni bölüm gelinlerin ödevi Karadeniz Lezzet Topları oldu. Peki, Karadeniz Lezzet Topları nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları tarifi..

Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1328. bölüm başladı. Gelinim Mutfakta 21 Şubat Çarşamba yayınında gelinlerin ödevi Karadeniz Lezzet Topları oldu. Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta 1328. bölümde günün yıldız menüsü belli oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin haftanın 3. bölümünde gelinler Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları yaptı. Hem zahmetsiz hem de bir o kadar leziz olan Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları tarifini sizler için derledik. Peki, Karadeniz Lezzet Topları nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Karadeniz Lezzet Topları tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA KARADENİZ LEZZET TOPLARI TARİFİ

MALZEMELER:

2 su bardağı toz şeker

2 su bardağı su

2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi

2 su bardağı iri çekilmiş fındık içi

2 su bardağı irmik

1 su bardağı un

1 su bardağı hindistancevizi

Yarım su bardağı süt

Yarım su bardağı sıvı yağ

Yarım limon suyu

Karadeniz Lezzet Topları Nasıl Yapılır?

Gelinim Mutfakta Karadeniz lezzet topları için önce şerbeti hazırlayın. Suyu ve şekeri kaynatıp limon suyu ekleyin.

İrmik, un, süt ve sıvı yağı karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra soğutun.

Soğuyan irmikli karışıma çekilmiş ceviz ve fındık ekleyip karıştırın.

Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayarak top şekli verin.

Topları önce şerbetin içine ardından hindistancevizine bulayın. Hazırlanan topları bir tabağa alın. Üzerlerini hindistanceviziyle kaplayın. Afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber