Gelinim Mutfakta Nur Kimdir? Gelinim Mutfakta Nur Demirci Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Nur Demirci Instagram Hesabı

16 Eylül Pazartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında yeni gelin tezgah başına geçti. Haftanın ilk günü çeyrek altın için mücadele edecek yeni gelin hayatı merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Nur Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gelin Nur ile kayınvalidesi Güldenur geldi. 16 Eylül Pazartesi günü altın yarışına kaldığı yerden devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta startı verildi. Peki, Gelinim Mutfakta Nur Demirci kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA NUR DEMİRCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1450. bölüm yeni gelin Nur Demirci İzmir'den geliyor. Henüz nişanlı olan yeni gelin Nur stüdyoya kayınvalidesi Güldenur Demir ile katıldı. Yeni kayınvalide Güldenur 59 yaşında. Uzun bir süre felsefe grubu öğretmenliği yapan Gelinim Mutfakta Nur bir süre de rehberlik öğretmenliği yaptı. Ardından okulunu ve öğretmenliğe müdür olarak devam eden Nur şimdilerde sektör değiştirdi ve butik işletiyor. Masaların üzerindeki tozu attıracağını söyleyen yeni gelin Nur iddiasını konuşturdu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber