Gelinim Mutfakta Nuriye Satıcı Kim? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Nuriye Satıcı Kaç Yaşında? Karabasan Nuriye Instagram Hesabı

Haftanın ilk günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışında yeni gelin Nuriye Satıcı programa katıldı. 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm yeni gelin Nuriye Satıcı geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Nuriye Satıcı kim? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta takipçilerini şoke eden yeni gelin ile kayınvalide yarışa katıldı. 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1441. bölüm programa Nuriye Satıcı ile kayınvalidesi Sabahat Satıcı dahil oldu. Haftanın ilk günü yeni bölümüyle ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Karabasan Nuriye hayatı merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Nuriye Satıcı kim? Gelinim Mutfakta yeni gelin Nuriye Satıcı kaç yaşında? İşte Karabasan Nuriye Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA NURİYE SATICI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Nuriye Satıcı 39 yaşında. Aslen İzmirli olan yeni gelin Nuriye Satıcı 20 yıllık evli. 2 çocuğu olan Gelinim Mutfakta Nuriye lakabının Karabasan Nuriye olduğunu söyledi. İstanbul'da yaşayan Nuriye oldukça iddialı. Yarışmaya kayınvalidesi Sabahat Satıcı ile katıldı. Geçtiğimiz hafta boyunca en düşük puanları alan gelin Tuğba ile kayınvalidesi Gönül'ün elenmesiyle yarışmaya yeni gelin Nuriye ile kayınvalidesi Sabahat katıldı. Hafta içi çeyrek altın hafta finalinde 10 altın bilezik kazanan gelinler arasına Karabasan Nuriye dahil oldu. 63 yaşında olan Nuriye'nin kayınvalidesi Sabahat 45 yıllık evli. 3 çocuğu, 3 gelini ve 3 torunu olan Sabahat kayınvalide Hatay'da yaşıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber