GELİNİM MUTFAKTA OF OF KEBABI TARİFİ: Of Of Kebabı Nedir, Nasıl Yapılır? (27 Mayıs) Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı Yapılışı

Yaz sofralarının şahı Of Of Kebabı yapımı için kollar sıvandı. 27 Mayıs Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün yemeği Of Of Kebabı oldu. İsmi oldukça değişik olan Of Of Kebabı yapımı için hazırlıklar başladı. Peki, Of Of Kebabı nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı tarifi..

Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı tarifi araştıranlar için püf noktalı liste geldi. 27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1396. bölüm yıldızı Of Of Kebabı oldu. Bir yiyenin bir daha unutamadığı damak çatlatan lezzet Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı malzeme listesi haberimizde. Peki, Of Of Kebabı nasıl yapılır? İşte merak edenler için 27 Mayıs Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA OF OF KEBABI TARİFİ

MALZEMELER

4 adet orta boy patlıcan

Köftesi İçin;

500 gr orta yağlı kıyma

1 adet soğan

2 diş sarımsak

1 adet yumurta

Maydanoz

1 çay bardağı galeta unu

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı pul biber

Kimyon

Tuz

Sosu İçin:

2 yemek kaşığı sıvı yağ

1 diş sarımsak

1 adet domates

1 tatlı kaşığı salça

1,5 su bardağı sıcak su

Tuz

Karabiber

Üzeri İçin;

Sivri biber

Domates

OF OF KEBABI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Of Of Kebabı için önce patlıcanları dilimleyip tuzlu suda bekletin. Köftesi için kıyma, soğan, sarımsak, yumurta, maydanoz, galeta unu ve baharatları karıştırın.

Köfteleri kızgın yağda pişirin. Üzerine rendelenmiş domates, salça, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Sıcak suyu ekleyip altını kapatın. Bir şişe bir patlıcan bir köfte şeklinde dizin.

Domates ve biberleri ekleyip üzerine salçalı sos gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Deneyenlere afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber