Gelinim Mutfakta Patates Sefası Tarifi GELDİ: Patates Sefası Nasıl Yapılır? 29 Şubat Gelinim Mutfakta Patates Sefası Malzemeleri

29 Şubat Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1334. bölüm menüsü belli oldu. Haftanın dördüncü çeyrek altınını kazanmak isteyen gelinlerin ödevi Patates Sefası oldu. Hem görüntüsü hem lezzetiyle çok sevilen Patates Sefası nasıl yapılır araştırıldı. İşte Gelinim Mutfakta Patates Sefası tarifi..

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta yeni bölüm zamanı geldi. Haftanın dördüncü yayını ile izleyicilerin karşısındaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1334. bölüm yıldızı Patates Sefası oldu. Bir yiyenin bir daha tadını unutamadığı Gelinim Mutfakta Patates Sefası tarifinin püf noktaları sıralandı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin günün çeyrek altını kazanmak isteyen gelinlerin ödevi Patates Sefası malzemelerini paylaştı. Oldukça lezzetli ve kolay bir tarif olan Gelinim Mutfakta Patates Sefası yapımı haberimizde. İşte Gelinim Mutfakta Patates Sefası tarifi..

29 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA PATATES SEFASI TARİFİ

MALZEMELER:

4 büyük boy patates

1 çay bardağı sıvı yağ

1 büyük boy soğan

Tuz

2 diş sarımsak

Karabiber

Pul biber

Maydanoz

PATATES SEFASI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Patates Sefası için önce patatesleri yıkayıp kabuklarını soyun ve ince ince dilimleyin.

Dilimlenen patatesleri tuzlu suda bekletip nişastasını alın. Bir tavada sıvı yağı kızdırıp içine doğranmış soğanı ve sarımsakları koyu.

Soğanlar pembeleşince içine patatesleri ekleyin. Karıştırarak kavurun. Patatesler yumuşayıp kızarınca baharatları ekleyin.

Karışıma tuz, karabiber ve pul biber serpin. İyice karıştırdığınız karışımı servis tabağına alıp üzerine taze doğranmış maydanoz serpiştirin. Deneyenlere afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber