GELİNİM MUTFAKTA PİZZA BÖREK TARİFİ: En Pratik Pizza Börek Nasıl Yapılır? (4 Haziran 2024) Gelinim Mutfakta Pizza Börek Malzemeleri

4 Haziran Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1402. bölüm yıldızı Pizza Börek oldu. Tezgah başına geçen gelinlerin ödevi Pizza Börek yapımına başlandı. Günün en güzel Gelinim Mutfakta Pizza Börek tabağını çıkaran çeyrek altını kaptı. İşte kapış kapış giden Gelinim Mutfakta Pizza Börek tarifi..

Gelinim Mutfakta Pizza Börek tarifi merak eden izleyiciler ekran karşısındaki yerini aldı. 4 Haziran Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1402. bölüm Pizza Börek yapıldı. Haftanın ikinci günü tezgahlarına geçen gelinler Pizza Börek için yarışmaya başladı. En güzel Pizza Börek tabağını çıkaran gelin 6. sezonun 2. çeyrek altınını kaptı. Peki, Pizza Börek nasıl yapılır? İşte 4 Haziran Gelinim Mutfakta Pizza Börek tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA PİZZA BÖREK TARİFİ

MALZEMELER

2,5 adet yufka

İç Harcı İçin;

1 adet yeşil biber

1 adet kırmızı biber

1 adet domates

100 gr sucuk

200 gr kaşar peyniri

2 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı pul biber

Üzeri İçin;

2 adet yumurta

Galeta unu

Kızartmak İçin;

Sıvı yağ

PİZZA BÖREK NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Pizza Börek için önce iç harcı hazırlayın. Biberleri ve domatesi doğrayın. Kaşar peynirini ve sucuğu küp küp doğrayıp karıştırın.

Kekik ve pul biberi ekleyip karıştırın. Yufkayı 4 veya 6 eşit parçaya bölün. Yufkalardan her birine iç harçtan koyup kenarlarını içe doğru katlayın.

Hazır olan yufkaları önce çırpılmış yumurtaya ardından galeta ununa bulayın. Tavaya Ayçiçek yağı alın. Pizza böreklerin tek tek kızartıp sıcak servis edin. Afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber