Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı TARİFİ: Saray Usulü Vişne Kebabı Nasıl Yapılır? Vişne Kebabı Malzemeleri

Altın yarışının devam ettiği Gelinim Mutfakta 1352. bölüm yıldızı Saray Usulü Vişne Kebabı oldu. 26 Mart Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı yapımına geçildi. Peki, Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı tarifi..

Kanal D izleyicilerinin takibinde yer alan Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 26 Mart Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1352. bölüm yemeği Saray Usulü Vişne Kebabı oldu. Vişne ve etin enfes uyumuyla damakları şenlendiren Saray Usulü Vişne Kebabı tarifini sizler için derledik. Peki, Saray Usulü Vişne Kebabı nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA SARAY USULÜ VİŞNE KEBABI TARİFİ

MALZEMELER:

500 gram dana kıyma

Kimyon, tuz

Bir tutam maydanoz

2 su bardağı dondurulmuş vişne

1 su bardağı vişne suyu

1 yemek kaşığı şeker

1 tatlı kaşığı salça

SARAY USULÜ VİŞNE KEBABI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Saray Usulü Vişne Kebabı yapmak için önce dondurulmuş vişneyi çözdürün. Kıymayı, baharat ve tuzlarla yoğurup küçük toplar halinde köfteler yapın. Bir tavaya yağı alıp kızdırın. İki bardak vişneyi, suyu ve şekeri karıştırıp tavaya ekleyin. Salçayı koyup yaklaşık 40 dakika kaynatın. Baharatlarını ekleyip sıcak sıcak servis edin. Deneyenlere afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber