GELİNİM MUTFAKTA SEDA ELEME BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Seda Neden Yok, Elendi Mi? Gelinim Mutfakta Seda Ay Diskalifiye Mi Oldu?

Yeni haftaya bomba bir giriş yapan Gelinim Mutfakta yarışında gözler Seda geline çevrildi. 27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1396. bölüm Seda ile kayınvalidesi Müfide yerine yeni gelin kaynana dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Seda neden yok, elendi mi? İşte Gelinim Mutfakta Seda akıbeti..

Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni haftaya giriş yaptı. Büyük ses getirecek sezon finali öncesi yeni gelin kaynanalar yerlerini almaya devam etti. 27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1396. bölüm gözler Seda Ay ile kayınvalidesi Müfide'ye çevrildi. Gelinim Mutfakta Seda neden yok sorusuna yanıt arayan izleyicilerin beklediği yanıt geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Seda elendi mi? Gelinim Mutfakta Seda diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA SEDA NEDEN YOK? ELENDİ Mİ?

Gelinim Mutfakta Seda Ay sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin, "Seda'nın eşi çok ciddi bir sağlık sorunu yaşıyormuş. Seda'da onun yanında olmak istediği için ayrıldı. Korkutucu bir rahatsızlığı olmuş" diye konuştu. Ansızın programdan ayrılmak zorunda kalan Gelinim Mutfakta Seda sağlık sorunlarını düzelttiği durumda isterse yarışmaya tekrar katılabilecek.

GELİNİM MUTFAKTA SEDA AY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta yeni gelin Seda Ay 26 yaşında. Aslen Kastamonulu olan Seda Ay 2 aylık evli. Nikahlarını yapan Seda ile eşinin düğünü yaz aylarında olacak. Hemşire olan Gelinim Mutfakta Seda anestezi teknikeri olarak çalışıyor. İstanbul'da yaşamına devam eden Gelinim Mutfakta Seda kayınvalidesi Müfide Ay ise 45 yaşında. Aslen Artvin Hopalı olan Müfide Ay 29 yıllık evli. 2 çocuğu 1 torunu olan Gelinim Mutfakta Müfide Ay ev hanımı ve İstanbul'da yaşıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber