Gelinim Mutfakta Seda Kimdir? Gelinim Mutfakta Seda Polat Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Seda Polat Instagram Hesabı

Gelinim Mutfakta 6. sezon şampiyonu Damla ile kayınvalidesi Rabia'nın sağlık sorunu nedeniyle çekilmek zorunda kaldığı Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni gelin Seda Polat ile kayınvalidesi Perihan Polat dahil oldu. Yeni gelin Seda kimdir merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta Seda Polat kariyeri..

7. sezona bomba bir giriş yapan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gelin Seda Polat ile kayınvalidesi Perihan Polat stüdyoya giriş yaptı. 12 Ağustos Pazartesi günü son dakika açıklaması yapan sunucu Aslı Hünel Damla ile kayınvalidesi Rabia'nın sağlık sorunları nedeniyle yapıma veda etmek zorunda kaldığını açıkladı. Damla yerine gelen Seda Polat kimdir merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Seda Polat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Seda Polat kariyeri..

GELİNİM MUTFAKTA SEDA POLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Damla ile Rabia yerine dahil olan Gelinim Mutfakta Seda Polat 32 yaşında. 11 yıllık evli olan Gelinim Mutfakta Seda aslen Gaziantepli. Kayınvalidesi Perihan Polat ile birlikte altın yarışına katılan Seda hünerlerini sergilemeye başladı. 60 yaşında ve Gaziantepli olan Perihan kayınvalide 41 yıllık evli. Altınları toplamak için yarışmaya geldiğini söyleyen Gelinim Mutfakta Seda Polat kayınvalidesinin amansız bir hastalıkla mücadele ettiğini açıkladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber