GELİNİM MUTFAKTA YUFKA KASESİNDE LİMONLU ET TARİFİ! Yufka Kasesinde Limonlu Et Nasıl Yapılır?

29 Ağustos Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta'da günün çeyrek altınını kazanmak isteyen gelinlerin ödevi Yufka Kasesinde Limonlu Et oldu. En güzel yapan gelin çeyrek altını kaptı. İşte 29 Ağustos Gelinim Mutfakta Yufka Kasesinde Limonlu Et tarifi..

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün lezzeti Yufka Kasesinde Limonlu Et oldu. 29 Ağustos Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1435. bölüm günün menüsünü en iyi şekilde hazırlayan gelin çeyrek altını kaptı. Peki, Yufka Kasesinde Limonlu Et nasıl yapılır? İşte merak edilen 29 Ağustos Gelinim Mutfakta Yufka Kasesinde Limonlu Et tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA YUFKA KASESİNDE LİMONLU ET TARİFİ

MALZEMELER

1 kg dana eti

Yarım su bardağı zeytin yağı

1 adet kuru soğan

1 adet limon

1 yemek kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı tuz

1 tatlı kaşığı pul biber

2 su bardağı su

YUFKA KASESİNDE LİMONLU ET NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Yufka Kasesinde Limonlu Et tarifi için etleri küp küp doğrayın. 1 limonu içine sıkıp üzerine zeytin yağı koyun.

Yarım saat bekleyen eti terbiye için hazırlayın. Etleri tavaya alıp hafif ılık su ekleyin. Ardından kısık ateşte yarım saat pişirin.

Limonla yumuşatıp kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra tuz kekik ve pul biberi ekleyerek servis yapın. Deneyenlere afiyet olsun..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber