Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Kimdir? Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Instagram Hesabı

Gelinim Mutfakta yeni gelin Zeynep ile kayınvalidesi Züleyha altın yarışına başladı. 6 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1381. bölüm efsane gelin Zeynep yarışa başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Instagram hesabı..

Kanal D sevilen yarışma Gelinim Mutfakta yeni bölüm start aldı. 6 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1381. bölüm altın yarışı hız kesmedi. Haftanın ilk günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm yeni gelin Zeynep ile kayınvalidesi Züleyha yarışa başladı. Yeşim ile kayınvalidesi Beyhan yerine yarışa dahil olan Gelinim Mutfakta Zeynep ile kayınvalidesi Züleyha hanım oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KALYON KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

6 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1381. bölüm Zeynep Kalyon ile kayınvalidesi Züleyha yarışa katıldı. Fenomen gelin Yeşim Öksüz ile kayınvalidesi Beyhan Öksüz yerine yarışa katılan Gelinim Mutfakta yeni gelin Zeynep Kalyon 35 yaşında. 3 yıl önce Yasemin kayınvalide ile yarışan Zeynep ile Züleyha kayınvalide de gelini Miray ile yarışıyordu. Programın ardından ilişkileri iyice sıkılaşan Zeynep ile Züleyha daha sonra gelin kayınvalide oldu. 3. evliliğini yapmaya hazırlanan Zeynep'in 18 yaşında oğlu, 4,5 yaşında bir kızı var. Aslen Trabzon Oflu olan Gelinim Mutfakta Zeynep üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KALYON INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber