GENÇLİK KAMPI BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI: e-Genç GSB Kamp Başvuru Sonucu Nasıl Bakılır? Gençlik Kampı Sonuçları

Binlerce öğrencinin dört gözle beklediği gençlik kampı sonuçları araştırılmaya başladı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü 35 farklı ildeki kamp alanları için harekete geçildi. Peki, gençlik kampı sonucu nasıl bakılır? İşte e-genc.gsb.gov.tr başvuru sonuçları..

GSB kamp başvuru sonuçları binlerce öğrencinin gündeminde ilk sıraya yerleşti. Deniz ve doğa kamplarına katılım sağlamak isteyen öğrencilerin dört gözle beklediği e-genc.gsb.gov.tr başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 35 farklı ildeki 13 deniz, 37 doğa dahil 50 farklı kamp alanı başvuruya açıldı. Beklenen GSB kamp başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak yanıt buldu. Peki, gençlik kampı sonucu nasıl bakılır? İşte GSB e genç kamp başvuru sonuçları..

E-GENÇ GENÇLİK KAMPI BAŞVURU SONUCU NASIL BAKILIR?

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak için uygulanan e-Genç gençlik kampı başvuru sonuçları açıklandı. Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak üzere her yıl düzenlenen Gençlik Kamplarının başvuru sonuçları e-Devlet E-Genç sisteminden açıklandı. 12-15 yaş Deniz Kampları ve 16-25 yaş Doğa Kampları için başvuru yapan adaylar sonuçları öğrendi. Gençlik kampı sonuçları için aşağıdaki linke tıklayın.

GSB KAMP BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber