Gibi Yeni Sezon Ne Zaman? Gibi Dizisi Yeni Sezon İzle! Gibi Dizisi Oyuncuları

Türkiye’nin Dijital Platformu Exxen’de yayınlanan Gibi dizisi yeni sezon araştırmaları sıklaştı. Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Gibi dizisi 5. sezon ne zaman başlayacak merak edildi. Yılmaz ve İlkkan'ın hikayelerinin tam gaz devam edeceği Gibi dizisi 5. sezon detayları burada..

Exxen platformunun sevilen dizisi Gibi dizisi yeni sezon araştırmaları yapılıyor. Başrollerini Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın paylaştığı Gibi dizisi 5. sezon ne zaman başlayacak merak ediliyor. Gibi 5. sezon araştrması yapan izleyiciler tüm detayları sorguluyor. Merakla beklenen Exxen Gibi dizisi 5. sezon haberi başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit'ten geldi. Peki, Gibi 5. sezon ne zaman? Exxen Gibi dizisi yeni sezon çekilecek mi? İşte yanıtı..

EXXEN GİBİ DİZİSİ KONUSU

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaş. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermek. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Onlar her gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali. Yılmaz ve İlkkan’ın 12 farklı hikayeden oluşan macerasına hazır olun.

GİBİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit Instagram hesabından müjdeli haberi verdi. İzleyicilerin dört gözle beklediği duyuruyu yapan Feyyaz Yiğit paylaşımına,"Gibi 5. sezon için her şey hazır! Çok yakında sete çıkıyoruz!" notunu ekledi. Merak edenler için hemen belirtelim ki Gibi dizisi 5. sezon yayın tarihi henüz belli olmadı. Önümüzdeki günlerde Gibi 5. sezon yayın tarihinin izleyicilerle paylaşılması bekleniyor. Exxen'de yayınlanan komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi Gibi tüm bölümleri platformda yer alıyor.

GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI

Feyyaz Yiğit

Kıvanç Kılınç

Ahmet Kürşat Öçalan

Rasim Can Güneş

Arda Berç Dalıcı

Celal Öztürk

Ferda Işıl

Yaşar Karakulak

Burak Güneş

Ezgi Ay

Elçin Atamgüç

Sait Seçkin

Ayhan Kızılsu

Manolya Urkan Gençay

Nevzat Yılmaz

Arzu Oruç

Ahmet Talay

Can Kolukısa

Enfal Üzel

Ümran Şakir

Tayfun Sav

GİBİ DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ