Gizli Bahçe Defne Kim? Ezgi Eyüboğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ezgi Eyüboğlu Dizileri

İlk bölümüyle ekrana gelen Gizli Bahçe dizisinde gözler Ezgi Eyüboğlu'nun canlandırdığı Defne'nin hikayesine çevrildi. Peki, Gizli Bahçe Defne kim? Ezgi Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Gizli Bahçe Defne Kim?

Birbirinden farklı rollere bürünen Ezgi Eyüboğlu yeni adresi Gizli Bahçe dizisi oldu. 15 Ekim Salı günü ilk bölümü yayına giren Gizli Bahçe dizisinde meraklı gözler Defne rolüne çevrildi. Peki, Gizli Bahçe Defne kim? Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Ezgi Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GİZLİ BAHÇE DEFNE KİM?

Now TV Gizli Bahçe dizisinde Defne Demir’in ortağı ve en eski arkadaşlarından. Güçlü ve varlıklı bir adamın yalnız kızı olarak büyüyen Defne neredeyse istediği her şeye sahip ancak gönlü aç olan bir kız. Defne bu dünyada sahip olamayacağı tek şey olarak Demir’i görüyor.

EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Haziran 1988 İstanbul doğumlu Ezgi Eyüboğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdi. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı. Kariyerine 2012 yılında ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Aybige Hatun rolüyle başladı. Sudan Bıkmış Balıklar, Arka Sokaklar, İntikam, Ulan İstanbul, Teşkilat gibi yapımlarda boy gösterdi.

Dizi Ezgi Eyüboğlu Gizli Bahçe Dizisi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber