Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kaç yaşında, nereli?

Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız iş insanı Gökhan Göz, başarılarıyla ve özel hayatıyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Peki, hakkında sıkça sorulan bu isim Gökhan Göz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Gökhan Göz'ün hayatına dair bilinenler ve biyografisi:

Gökhan Göz Kimdir?

1989 doğumlu Gökhan Göz, İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiş ve aslen Samsun Bafra'lıdır. Çeşitli sektörlerde yatırım ve girişimleriyle tanınan Göz, özellikle otomotiv, gıda, inşaat ve hizmet sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Kendisi, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı ilişkiyle de magazin basınının gündemine gelmiştir.

Gökhan Göz'ün İş Hayatı ve Girişimleri

Gökhan Göz, iş hayatına atıldığı genç yaşlarda, ilk ticari girişimi olan "GG Rent A Car"ı 2009 yılında kurmuş ve bu firma 3 yıl içinde 400 araçlık bir filo şirketine dönüşmüştür. 2012 yılında "Gökas Filo" şirketini kurarak markalaşma yolunda önemli adımlar atan Göz, şirketini global pazarda temsil edecek bir yapıya kavuşturmuştur.

Bugün Gökas Filo, operasyonel araç kiralama sektöründe önde gelen firmalardan biri olarak kabul ediliyor ve bünyesinde binlerce araç bulunduruyor. Ayrıca, yüzlerce araçlık filoları yönetme kapasitesine sahip ve sektörün öncü sivil toplum kuruluşu TOKKDER (Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği) üyeliği ile dikkat çekiyor.

Sosyal Medya ve Magazin Gündemi

Gökhan Göz'ün sosyal medyadaki etkinliği de dikkat çekerken, Instagram'da @gokhangoz_tc kullanıcı adıyla 124 bin takipçisiyle aktif bir profil yönetmektedir.

Magazin dünyasına yansıyan ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Göz, arabesk müziğin unutulmaz ismi Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile bir dönem beraberlik yaşamış ve mutlu pozlarla kameralara yansımıştı. Ayrıca, Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı olaylı ilişki hakkında magazin basınında çokça konuşulmuştur.

Kişisel Yaşamı

Gökhan Göz'ün ilk evliliğinden 'Azra Nur' ve 'Gökalp' adında iki çocuğu bulunmaktadır ve bir baba olarak kişisel yaşantısını da değer verdiği bir alan olarak görmektedir.

İş dünyasında ve özel hayatında sürekli bir hareketlilik içinde olan Gökhan Göz, başarıları ve yaşam tarzıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Gündemde yer alan bu isimle ilgili daha fazla detay ve güncel bilgiler için takipte kalın.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber