GÖNÜL DAĞI ELİF HEMŞİRE ÖLÜM SAHNESİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLATACAK: Gönül Dağı Elif Diziden Ayrılıyor Mu? Zümre Meğreli Diziden Neden Ayrıldı?

Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı dizisinde ayrılık çanları çalmaya başladı. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı son bölüm flaş ölüm sahnesi ekrana geldi. İzleyicilerin gözyaşlarına boğan Gönül Dağı Elif ölüm sahnesi ciğer bırakmadı. Peki, Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinde ayrılık zamanı geldi. TRT1 sevilen yapımlardan Gönül Dağı sezon finali tarihi belli oldu. 8 Haziran Cumartesi günü ekrana gelecek 142. bölümle sezona mola verecek olan Gönül Dağı dizisinde Elif'in ölümü herkesi yasa boğacak. Hamileliği oldukça tehlikeli olan Gönül Dağı Elif herkese rağmen gebeliğini sonlandırmama kararı alınca bedelini ağır ödedi. Gönül Dağı 142. bölüm fragmanı sacı gerçek ortaya çıktı. Peki, Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? Zümre Meğreli diziden ayrıldı mı? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI ELİF DİZİDEN AYRILIYOR MU?

TRT1 ekranının yüreklere dokunan yapımı Gönül Dağı 142. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicileri gözyaşlarına boğan Gönül Dağı sezon finali fragmanında Elif hemşire son nefesini verdi. Çocuk sahibi olmak için tüm yolları deneyen Kenan ve Elif tam mutlu olacakları zaman erken son kararı alındı. Hamileliği riskli olan Elif farklı bir görüş alabilmek için Kenan'ın okuldan arkadaşının yanına gitti. Arkadaşları Elif ve bebeğinin kurtulabilmesi için bir yol ararken Elif'in sancıları başladı. Gönül Dağı sezon finali fragmanında ameliyathanede Elif son nefesini verdi. Zümre Meğreli'nin hayat verdiği Gönül Dağı Elif hemşire karakteri diziden ayrıldı.

ZÜMRE MEĞRELİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1998 yılında Ankara'da doğan Zümre Meğreli 17 yaşında tiyatroyla tanıştı. Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Elif Hemşire karakteri ile çok sevilen Zümre Meğreli boyu 1.68 cm, kilosu 52, göz rengi ise yeşil. Show TV Bahardan Önce dizisinde yer alan Zümre Meğreli kariyerine devam ediyor.

ZÜMRE MEĞRELİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber