GÖNÜL DAĞI ZAHİDE ÜZEN SON: İzleyiciyi Hüzne Boğan Cenaze Sahnesi Geldi! Gönül Dağı Zahide Öldü Mü? Ecem Özkaya Diziden Neden Ayrıldı?

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Gönül Dağı sezon finali izleyiciyi gözyaşlarına boğan sahne geldi. 8 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı 142. bölüm Kaya hanesine cenaze hüznü çöktü. Taner toprağı mezara peş peşe attı. Peki, Gönül Dağı Zahide öldü mü? Ecem Özkaya diziden neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde sezon finali günü geldi. Milyonlarca izleyiciyi her cumartesi ekran başına çivileyen yapımda Zahide'nin çocuklarla birlikte gidişi başta Sefer ile Taner olmak üzere tüm aileyi sarstı. Eşyalarını toplayıp yola düşen Sefer ve Zahide çocuklarıyla yeni bir yaşama adım attı. TRT 1'in cumartesi günlerine damga vuran yapımı Gönül Dağı 142. bölüm Gedelli köyünde cenaze namazı kılındı. Gönül Dağı dizisi severler sezon finali bölümünde Zahide’nin mi yoksa Elif hemşirenin mi öldüğünü sorguladı. Peki, Gönül Dağı Zahide öldü mü? Ecem Özkaya diziden neden ayrıldı? İşte yanıtı..

GÖNÜL DAĞI ZAHİDE ÖLDÜ MÜ?

8 Haziran Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı 142 bölüm Gedelli köyünden cenaze kalktı. Sezona ufak bir mola veren Gönül Dağı dizisinde son bölüm gözler Zahide'ye çevrildi. Geçmiş bölümlerde çocuklarının kazandığı burs için Zahide ve Sefer ailece yurtdışına gitme kararı aldı. Daha sonra Gedelli'ye geri dönen Sefer Zahide'nin oğlu Erkan'la yaşamaya başladı. İsmet, Sedef ve Ayşe'yle birlikte yurtdışında kalan Zahide Gönül Dağı 142. bölümde kız istemeye geleceği söylendi. Gönül Dağı sezon finali tüm aile Elif'in başında dualar ederken bir yandan da Zahide'ye ne olduğu merak edildi. Gönül Dağı 142. bölüm fragmanı Erkan ile Filiz'in isteme merasimi için köye gelen Zahide'nin öldüğü düşünüldü.

ECEM ÖZKAYA DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Gönül Dağı Zahide rolüyle sevilen ünlü oyuncu Ecem Özkaya senaryo gereği yurt dışına gittiği için yapımdan ayrıldı. Yeni projelere odaklanan Ecem Özkaya yeni adresi Show TV yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu. Yapımda Rengin rolüne bürünen Ecem Özkaya'nın Gönül Dağı dizisinden ölerek ayrılacağı gündeme geldi. Kariyerine Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde hayat verdiği Biricik rolüyle başlayan Ecem Özkaya Bahar dizisindeki Rengin rolüne büründüğü için Gönül Dağı sezon finali yapımdan ayrılacağı düşünülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber