GRATİS 75 İNDİRİM BİTTİ Mİ? NE ZAMAN BİTİYOR? Gratis İndirimli Ürünler Nasıl Bakılır? Gratis Nerenin?

En sık tercih edilen mağazalardan Gratis yüzde 75 indirim son durum merak konusu oldu. Türkiye'nin birçok noktasında şubesi bulunan Gratis indirimleri takibe alındı. Gratis 15. yıl dönümü indirimi birçok ilde kilometrelerce süren kuyruklara neden oldu. Peki, Gratis indirim bitti mi? Gratis 75 indirim ne zaman bitiyor? İşte yanıtı..

Gratis 15. yıl dönümü nedeniyle şubelerdeki ve online sitedeki ürünlerde indirimli fiyat dönemini başlattı. 31 Mayıs Cuma günü başlayan Gratis indirim bitti mi merak konusu oldu. Türkiye'nin farklı noktalarında izdihama neden olan Gratis yüzde 75 indirimi binlerce vatandaşın mağazalara akın etmesine neden oldu. Hem şubelerde hem de Gratis online sitesinde alışveriş yapan vatandaşlar Gratis indirimli ürünler satın almaya çalıştı. Peki, Gratis indirimi kaç gün? Gratis 75 indirim ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler..

GRATİS 75 İNDİRİM BİTTİ Mİ? NE ZAMAN BİTİYOR?

Gratis yüzde 75 indirim kampanyası 31 Mayıs 2024 Cuma günü geçerli oldu. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Gratis yüzde 75 indirimi sona erdiği biliniyor. Milyonlarca vatandaşın şubelere akın ettiği Gratis indiriminde yoğunluk görüntüleri yayıldı. Bazı Gratis şubelerindeki tüm reyonların boşaldığı Gratis indirimi tekrar ne zaman olacak henüz bilinmiyor. Gratis indirimli ürünleri Gratis şubelerinden ya da www.gratis.com sitesinden inceleyebilirsiniz.

GRATİS NERENİN?

Gratis nerenin merak edenler için hemen söyleyelim ki şirketin 2009 yılında İstanbul'da kurulduğu biliniyor. Kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri olan Gratis sahip olduğu yaygın mağaza ağı ile sektöründe lider şirketler arasında yer alıyor. Gratis şubelerinde makyaj ürünlerinden bebek bakımına, temizlik ürünlerinden hijyene varana dek ürün bulunuyor.

GRATİS SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber