GS - FB DERBİ BİLETLERİ SON DAKİKA: Galatasaray Fenerbahçe Derbi Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkar? GS FB Derbi Saat Kaçta Bilet Çıktı Mı?

Ezeli rakiplerin dört gözle beklenen Galatasaray Fenerbahçe derbi tarihi belli oldu. Süper Lig 37. haftada karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonluk yarışında sezonun son karşılaşmasına çıkacak olan GS FB derbi kanalı açıklandı. Peki, GS FB derbi ne zaman? GS FB derbi biletleri ne zaman satışa çıkar? İşte yanıtı..

Milyonlarca taraftarın dört gözle beklediği Galatasaray - Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Süper Lig 37. haftada kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Trendyol Süper Lig sonuna gelirken ezeli rakiplerin top koşturacağı GS FB derbi ne zaman araştırılmaya başladı. Taraftarların Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet araştırmaları yoğunlaştı. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hangi gün? Galatasaray Fenerbahçe derbi biletleri ne zaman satışa çıkar? İşte merak edilenler..

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİ NE ZAMAN?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı 19 Mayıs Pazar günü oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak olan karşılaşma beIN Sports 1 ekranından canlı yayınlanacak. Rams Park’ta karşı karşıya gelecek olan ezeli rakipler Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasını Arda Kardeşler'in yöneteceği konuşuluyor. 99 puanla fikstürde ilk sırada yer alan Sarı kırmızılı Galatasaray ile 93 puanla ikincilik koltuğunda yer alan Fenerbahçe karşılaşmasında Galatasaray'ın kazanması durumunda lider olacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKAR?

Süper Lig 37. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi bilet satışı hakkında henüz resmi açıklama gelmedi. 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan GS FB derbi maçı biletlerinin kısa sürede satışa çıkarılması bekleniyor. Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2400 Fenerbahçeli taraftar alınacak. İstanbul Valiliği açıklamasında, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir" denildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber