GS - FB SÜPER KUPA KADROSU: Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? FB GS Süper Kupa Finali Hangi Kanal?

Taraftarların aylardır beklediği Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ne zaman hangi kanalda merak konusu oldu. Futbol tutkunlarının odak noktası Fenerbahçe - Galatasaray süper kupa kadrosu oldu. Peki, GS FB süper kupa hangi kanal? İşte yanıtı

Aralık ayında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı ertelendi. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ne zaman hangi kanalda araştırılmaya başladı. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe taraftarlarının dört gözle beklediği Fenerbahçe süper kupa kadrosu, Galatasaray süper kupa kadrosu belli oldu. Peki, süper kupa finali ne zaman? GS FB süper kupa hangi kanal? İşte GS FB Süper Kupa merak edilenler..

GALATASARAY FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ne zaman hangi kanalda merak eden taraftarlar için hemen söyleyelim ki maç 7 Nisan Pazar günü oynanacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek olan ezeli rakiplerin karşılaşması saat 21.30'da başlayacak. Milyonlarca taraftarın beklediği olaylı karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Milli ara nedeniyle liglere verilen aranın bitişiyle tüm gözler FB GS Süper Kupa karşılaşmasına çevrildi. Sarı kırmızılı Galatasaray, Süper Kupa finali öncesinde Hatayspor’u mağlup ederek moral kazandı. Sarı lacivertli Fenerbahçe ise Adana Demirspor’u konuk etti. İki ezeli rakip Süper Kupa finali için kadrolarını oluşturdu.

GALATASARAY SÜPER KUPA KADROSU

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

FENERBAHÇE SÜPER KUPA KADROSU

Fenerbahçe Süper Kupa maç kadrosu henüz net değil. Fenerbahçe Süper Kupa maçına yabancı hakem ekibi atanmaması ve karşılaşmanın tarihinin ertelenmemesi halinde U19 takımıyla sahaya çıkacağını açıkladı. Federasyon talepleri kabul etmedi. Sarı lacivertlilerin U19 takımında Çağrı Fedai (santrfor), Efekan Karayazı (orta saha), Zeki Dursun (orta saha), Yusuf Akçiçek (stoper) ve Furkan Onur Akyüz (kaleci) gibi isimler bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber