GSB Personel Alımı Başvuru Sonuçları AÇIKLANDI MI? Gençlik ve Spor Bakanlığı 1071 Personel Alımı 2024 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? GSB 1071 Personel Alımı SONUÇ EKRANI

29 Aralık 2023 - 8 Ocak 2024 tarihleri arasında başvuru işlemleri tamamlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2024 sonuçları beklenmeye başladı. Adaylar GSB personel alımı başvuru sonuçları ekranı sorguladı. Peki, GSB 1071 personel alımı sonuçları açıklandı mı? Gençlik ve Spor Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte GSB 1071 personel alımı başvuru sonucu sorgulama ekranı..

İş arayan adayların gündeminde ilk sırada yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı sonuçları merak konusu oldu. Bakanlık istihdamında sözleşmeli olarak yer almak isteyen adaylar başvuru işlemlerini tamamladı. GSB 1071 gençlik çalışanı alımı başvuru işlemleri sona erdi. 29 Aralık 2023 ile 8 Ocak 2024 tarihleri arasında tamamlanan GSB iş başvuruları ardından gözler sonuç ekranına çevrildi. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman? GSB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve GSB 1071 personel alımı sonuç ekranı..

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI

GSB 1071 personel alımı başvuru işlemleri tamamlandı. 8 Ocak 2024 tarihinde sona eren GSB personel alımı başvuruları ardından gözler sonuçlara çevrildi. Resmi Gazete'de yayımlanan GSB 1071 personel alımı ilanı ardından başvuru yapan adaylar sonuç ekranına ulaşmaya çalıştı. 8 Ocak'a sona eren GSB personel alımı başvuruları e-Devlet Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapıldı. Merakla beklenen GSB personel alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Başvurusu kabul edilen adaylardan KPSS puanı en yüksek adaydan başlanacak şekilde sıralama yapılacak. Her bir grup ve il için ilan edilen kontenjan sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılacak. GSB personel alımı sonuç açıklama tarihi belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

GSB PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak

-Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak

-2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen puan türünden asgari 50 puan almış olmak

-Tercih edilecek her grup için yukarıdaki tabloda aranan nitelikleri taşıyor olmak

-Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak

-Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken sözleşme esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesi feshedilenler veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshedenlerin, sözleşme fesih tarihinin üzerinden bir yıl geçmiş olmak

-Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak

-Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak

-Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak

-Gençlik Çalışanı pozisyonu 6. Grup için gençlik liderliği belgesine sahip olmak

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber