GTA 6 ne zaman çıkacak, nasıl olacak?

Rockstar Games, oyunseverlerin uzun süredir beklediği Grand Theft Auto 6'nın resmi fragmanını yayınladı. YouTube platformunda paylaşılan tanıtım videosu, 24 saat içinde 100 milyon izlenmeye ulaşarak en çok izlenen oyun tanıtım videosu rekorunu kırdı.

GTA 6, ilk olarak PlayStation ve Xbox konsolları için piyasaya sürülecek. Ancak bilgisayar kullanıcıları, oyunu bir yıl gecikmeli olarak deneyimleyecek. Bu karar, oyunun konsol platformlarında öncelikli olarak yayınlanacağı anlamına geliyor.

Oyunseverleri heyecanlandıran bir diğer detay ise GTA 6'nın PlayStation tarafından 2024 ve sonrası için "En Çok Beklenen Oyun" ödülünü kazanmış olması. Bu, oyunun henüz çıkış yapmamasına rağmen büyük bir ilgiyle karşılandığını ve beklentileri karşılamaya aday olduğunu gösteriyor.

GTA 6'nın çıkış tarihi olarak Rockstar Games, 2025 yılını duyurdu. Ancak oyunun hangi ayda piyasaya sürüleceği henüz netleşmemiş durumda. Şirketin ilerleyen dönemlerde yapacağı açıklamalarla çıkış tarihiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor. Oyunseverler, GTA 6'nın tanıtım fragmanıyla birlikte heyecanlarını bir kez daha arttırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber