GÜNEY SUDAN-SUDAN KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU Güney Sudan-Sudan Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Asya elemeleri heyecanı devam ediyor Güney Sudan Sudan ilk 11 belli̇ oldu Güney Sudan Sudan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güney Sudan şu ana kadarki tek iç saha maçında Moritanya'yı Senegal'de ağırlamıştı. Bu karşılaşmayı ise başkent Juba'daki yenilenmiş Ulusal Stadyum'da oynayacaklar. Açılış seremonisine devlet başkanı Salva Kiir'in yanı sıra FIFA başkanı Gianni Infantino'nun da katılması bekleniyor. Tarafsız sahada oynamak zorunda kaldığı Demokratik Kongo maçını kazanan Sudan ilk iki iddiasına sahip takımlar arasında. En büyük avantajları çoğu oyuncunun hem kulüp hem de milli düzeyde ciddi tecrübeye sahip olması. Sadece oyun pratiği ve oyuncu kalitesi olarak baktığımızda Sudan biraz daha ön plana çıkıyor ama kendi evinde Güney Sudan'ın daha dinamik kadrosuyla kolay lokma olmayacağını tahmin ediyorum.

GÜNEY SUDAN SUDAN KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Asya elemeleri heyecanı Güney Sudan Sudan karşılaşmasıyla devam ediyor Güney Sudan Sudan karşılaşması saat 16:00’da yayınlanacak.

İLK 11’LER

GÜNEY SUDAN

Majak Mavith, Stephen Dhata, Rashid Toha, Kundu Gama, Elisama Vani, Adebo Levi, Yoseke, Valentino Yuel, Akio, Riak, Mabok

SUDAN

Achrine, Mohamed Abuaagla, Zayed, Karshom, Khamis, El Rasheed, Salaheldin, Abubaker, Mohamed Eisa, Saeed Ahmed, Mozamil

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber