Güzel Aşklar Diyarı Deniz Kim? Özgü Kaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Özgü Kaya Hangi Dizilerde Oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan rolüyle sevilen güzel oyuncu Özgü Kaya yeni adresi Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu. Mahsun Kırmızıgül imzalı yeni dizide başrol Deniz karakterine büründü. Hayatının aşkı Arhan ile evlenmek isterken felaketi yaşadı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Deniz kim? Özgü Kaya hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Son dönemde Üç Kız Kardeş dizisindeki performansıyla odak noktası olan Özgü Kaya yeni durağı Kapadokya oldu. İzmir'de yaşayan ve tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz rolüne bürünen Özgü Kaya yeni hikayesine adım attı. Pazartesi günleri yayınlanacak olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Deniz'in hayatının aşkı Arhan'ın ailesiyle tanışmak için geldiği Kapadokya'da başına gelmeyen kalmadı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Deniz kim? Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında? Özgü Kaya hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DENİZ KİM?

Güzel Aşklar Diyarı Deniz İzmir’de doğup büyüdü ve tıp okudu. Anne babasını küçük yaşta kaybeden Deniz ne kadar ayakları yere basan bir kız olsa da Jane Austen romanlarını tutkuyla okuyor. Arhan’ı daha ilk gördüğü an aradığını bulduğunu anlayan Deniz Kapadokya'ya geldiğinde felaketi yaşadı. Kendini Alaca Konağı’nın gelini olarak bulan Deniz sevdiği adamın hiç tanımadığı yönleriyle karşılaştı.

ÖZGÜ KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Şubat 1996 İstanbul doğumlu Özgü Kaya İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda okudu. Oyunculuk kariyerine ilk kez Adı Efsane dizisiyle adım atan Özgü Kaya ardından Mehmetçik Kut'ül Amare ve Kimse Bilmez gibi yapımlarda boy gösterdi. Asıl ününe İclal Aydın'ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisindeki Türkan karakteriyle kavuştu. Özgü Kaya oynadığı diziler arasında Kimse Bilmez ve Ex Aşkım projeleri yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber