Güzel Aşklar Diyarı Gönül Kim? Meltem Cumbul Kimdir, Kaç Yaşında? Meltem Cumbul Hangi Dizilerde Oynadı?

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul yeni adresi Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu. İlk bölümü ekrana gelen Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Gönül Alaca hikayesi başladı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Gönül kim? Meltem Cumbul hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Kanal D kanalında yayına giren Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Gönül Alaca dönemi başladı. İlk bölümü seyircinin beğenisine sunulacak olan yapıma Meltem Cumbul dahi oldu. Hakim Alaca’nın tek gelini olan Gönül Alaca eşi Tarık'ı kaybettikten sonra tek gayesi evlatları oldu. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Gönül kim? Meltem Cumbul kimdir, kaç yaşında, nereli? Meltem Cumbul hangi dizilerde oynadı? İşte Meltem Cumbul oynadığı diziler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI GÖNÜL KİM?

Güzel Aşklar Diyarı Gönül Alaca çocukları Cihangir, Cemal, Arhan ve Alara’yı gözünden bile sakınarak büyüttü. Evlatları için her şeyi göze alan Gönül geçmişte yaşadıkları karşısında bir hayli katılaştı. Düğün gecesi olanlardan dolayı Deniz’i asla kabullenmeyen Gönül onu evden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı. Aileyi her şeyin önüne koyan Gönül kalbinin bir yerinde hala Eşref’i seviyor.

MELTEM CUMBUL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Kasım 1969 İzmir doğumlu Meltem Cumbul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu. Yılan Hikayesi dizisiyle ününü duyuran Meltem Cumbul Propaganda, Maruf Cankız, Duvara Karşı, Gönül Yarası Dünya gibi yapımlarla adından söz ettirdi. Meltem Cumbul yeni durağı Mahsun Kırmızıgül'ün Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber