Güzel Aşklar Diyarı Hakim Diziden Ayrılıyor Mu? Halil Ergün Diziden Neden Ayrıldı?

Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde flaş ayrılık gündeme geldi. Usta oyuncu Halil Ergün'ün yeni bölümle yapıma veda edeceği söylendi. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Hakim diziden neden ayrılıyor? İşte yanıtı..

Güzel Aşklar Diyarı Hakim ayrıldı mı?

Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül ve Meltem Cumbul gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yeni bölüm öncesi ayrılık kararı ses getirdi. Pazartesi akşamları yeni bölümü yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Hakim Alaca rolüne bürünen Halil Ergün ayrılığı merak edildi. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Hakim diziden ayrılıyor mu? Halil Ergün diziden neden ayrılıyor? İşte nedeni..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI HAKİM DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Güzel Aşklar Diyarı kadrosunda Hakim Alaca rolüne bürünen usta oyuncu Halil Ergün'ün diziye ölerek veda etmek istediği gündeme geldi. Oldukça despot olan Alacaların reisi Hakim kendisinden çok küçük olan Hanzade’yle evliliğiyle tanınıyor. Usta oyuncunun yeni bölümle birlikte yapıma veda edeceği söyleniyor.

HALİL ERGÜN DİZİDEN NEDEN AYRILIYOR?

Yaprak Dökümü, Büyük Yalan, Pembe Patikler, Gökten Düşen Hazine, Baba Evi gibi projelerde yer alan usta oyuncu Halil Ergün'ün Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Hakim Alaca akıbeti için, “Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma’ydı. sonra kaldırdılar neden onu bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam” dediği biliniyor.

Güzel Aşklar Diyarı Halil Ergün Mahsun Kırmızıgül Dizi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber