Güzel Aşklar Diyarı Hanzade Kim? Ege Kökenli Kimdir, Kaç Yaşında? Ege Kökenli Hangi Dizilerde Oynadı?

Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde gözler Hanzade rolüne çevrildi. Ünlü oyuncu Ege Kökenli dizide Hakim Alaca'nın gen ve güzel karısı Hanzade rolüne büründü. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Hanzade kim? Ege Kökenli hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Birbirinden farklı projede boy gösteren ünlü oyuncu Ege Kökenli yeni adresi Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu. Kanal D yeni dizi Güzel Aşklar Diyarı kadrosunda Hanzade Alaca rolüne bürünen Ege Kökenli hayatı merak konusu oldu. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Hanzade kim? Ege Kökenli kimdir, kaç yaşında, nereli? Ege Kökenli hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI HANZADE KİM?

Güzel Aşklar Diyar Hanzade 30’lu yaşlarında oldukça güzel bir kadın. Hakim’in asistanı olarak Alaca Konağı’na adım atan Hanzade sonunda köşkün hanımı oldu. Fakir bir aileden gelen Hanzade tekrar sefalete dönmemeye yemin etti. Hakim öldüğünde tekrar parasız kalmak istemeyen Hanzade rotayı ailenin en zayıf halkası Cihangir’e çevirdi. Evin içinde Arhan ve Deniz’in aşkına karşı çıkmayan nadir isimlerden biri olan Hanzade planlarını uygulamaya koydu.

EGE KÖKENLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

20 Mart 1993 Kırklareli doğumlu Ege Kökenli Haliç Üniversitesi'nde Konservatuar Eğitimi aldı. En İyi Arkadaşım dizisi ile ilk oyunculuk deneyimine başlayan Ege Kökenli oynadığı diziler arasında Anadolu Kaplanı, Yahşi Cazibe, Öğretmen Kemal, Çalıkuşu, Çiçek, Asla Vazgeçmem ve Güneşin Kızları gibi yapımlar yer aldı. Yasak Elma dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Ege Kökenli Kefaret dizisi ardından yeni adresi Güzel Aşklar Diyarı oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber