Hakan Ural neden yok? Neler Oluyor Hayatta Hakan Ural ayrıldı mı?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından biri olan "Neler Oluyor Hayatta"nın izleyicileri, sunuculardan biri olan Hakan Ural'ın ekranda olmaması nedeniyle merak içinde. Hakan Ural'ın programdan ayrılıp ayrılmadığı ve neden ekranda olmadığı soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor. Ancak, son günlerde Hakan Ural'ın ekranlarda görünmemesi, izleyicileri endişelendirdi. Hakan Ural'ın neden programa katılmadığı ve ayrılıp ayrılmadığı soruları sosyal medyada sıkça aratılır hale geldi.

Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle programın bu günkü bölümünde yer almadı. Sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapmayan Ural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere durumu duyurdu. Paylaşımında, "Bugün ekranlarda olamayacağım. Sağlığımda bir sıkıntı yok, bir süre dinleniyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"Neler Oluyor Hayatta" programı hafta içi her gün saat 09:00'da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Hakan Ural'ın ne zaman programda olacağı ise belirsizliğini koruyor. İzleyiciler, Hakan Ural'ın sağlığına kavuşmasını dilerken, programın bugünkü bölümünü merakla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber