Hakan Ural SON DAKİKA: Hakan Ural Gözaltına Mı Alındı? Hakan Ural Ne Dedi? Hakan Ural Gözaltı Olayı Ne?

Neler Oluyor Hayatta programında yorumculuk yapan Hakan Ural flaş haber geldi. Hakan Ural gözaltına alındığı iddia edildi. Flaş haberi duyan Hakan Ural hayranları harekete geçti. Peki, Hakan Ural gözaltında mı? Hakan Ural neden gözaltına alındı? İşte yanıtı..

Hakan Ural son dakika bombası patladı. Kanal D ekranında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural flaş açıklama geldi. Hafta içi her gün saatler 09.00 olduğunda yayına giren Neler Oluyor Hayatta programıyla hayran kitlesi artan Hakan Ural açıklama geldi. Milyonların sevdiği isimlerden olan Hakan Ural flaş detay az önce ortaya çıktı. Hakkında gözaltı kararı olduğu konuşulan Hakan Ural açıklaması az önce geldi. Peki, Hakan Ural ne dedi? Hakan Ural gözaltına mı alındı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

HAKAN URAL GÖZALTINA MI ALINDI?

Neler Oluyor Hayatta programını Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunan ünlü oyuncu Hakan Ural flaş detay geldi. 2022 yılında bir televizyon programındaki yorumundan dolayı gözaltı kararı verildiği iddia edilen Hakan Ural'ın Emniyet ve Savcılık arasında kriz yaşandığı iddia edildi. Savcılığın Hakan Ural'a ulaşamadığı ve bunu da tutanak altına aldığı söylendi. Hakkında çıkan gözaltına alındı iddialarına açıklık getiren Hakan Ural, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Neler Oluyor Hayatta programını sunan Hakan Ural, "Arkadaşlar gözaltında filan değilim aslanlar gibi evimdeyim" dedi.

HAKAN URAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Ocak 1968 İstanbul doğumlu Hakan Ural şarkıcı Selçuk Ural'ın oğludur. 16 yaşına kadar babası tarafından kabul edilmeyen Hakan Ural, Sibel Can ile evliliği ile tüm Türkiye tarafından tanındı. 17 yaşına bastığında babasının velayetine geçen Hakan Ural 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. O dönemlerde Yeşilçam'dan teklifler almaya başlayan Hakan Ural eğitimi için Amerika'ya gitti. 19 yaşında ünlü şarkıcı Sibel Can ile evlenen Hakan Ural'ın bu evlilikten 2 çocuğu Engincan ve Melisa dünyaya geldi. 1986 yılında Banu Alkan ile oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile ününe ün katan Hakan Ural 1987 yılında Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerle farklı projelerde başrol oynadı. 2008 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan İpsiz Recep isimli dizide oynayan Hakan Ural, 2009 yılında Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi isimli filmde yer aldı. Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı sabah programında sunuculuk yapan Hakan Ural'ın ikinci baharı olan Ezgi Can ile evliliğinden Gisella isimli bir kızı var.

HAKAN URAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber