HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 14 AĞUSTOS 2024 YENİ KOD ÖĞREN: Hamster Kombat Günlük Kombo Kartları Dağıtıldı

Son dönemin vazgeçilmezlerinden olan Hamster Kombat günlük kombo kartları belli oldu. Maceraya atılan oyuncular bugünün gizli şifresini çözerek ödülleri topladı. Hamster Kombat günlük şifre 14 Ağustos sayesinde oyun içindeki kapılar açıldı. Peki, Hamster Kombat bugünün şifresi ne? İşte Hamster Kombat günlük şifre 14 Ağustos..

Hamster Kombat oyuncularının takibe aldığı günlük şifre açıklandı. Macera severlerin pürdikkat takip ettiği Hamster Kombat bugünün kodu sayesinde oyun içi deneyim yükselişe geçti. Oyunculara çeşitli deneyimler sunan Hamster Kombat evreninde geçerli şifreyi Mors alfabesiyle vuruş yaparak sisteme girmeniz gerekiyor. Özellikle kripto para meraklılarının odak noktası olan Hamster Kombat oyununda bugünün şifresiyle 1 milyon coin kazanabilirsiniz. İşte Hamster Kombat günlük şifre 14 Ağustos 2024 Çarşamba..

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 14 AĞUSTOS 2024

Hamster Kombat günlük şifre 14 Ağustos Çarşamba kelimesi "INCOME" olarak belirlendi.

I: ● ●

N: ▬ ●

C: ▬ ● ▬ ●

O: ▬ ▬ ▬

M: ▬ ▬

E: ●

Hamster Kombat bugünkü şifrenin Mors alfabesiyle yazılışı şöyle;

● ▬ ● ▬ ● ▬ ● ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ●

HAMSTER KOMBAT ŞİFRE NASIL GİRİLİR?

Hamster Kombat oyununda günlük şifre butonu yer alıyor. Yeni güncelleme ardından kullanıcıların günlük şifre girişi artık daha kolay. Ana ekranda bulunan "Günlük Şifre" bölmesine dokunduğunuzda size özel bir ara yüz ortaya çıkacak. Arka plan kırmızıya dönünce şifre girişi yapabilirsiniz. Her bir harfi mors alfabesi kurallarına uyarak girmeniz gerekiyor. Hamster Kombat oyuncuları için hazırlanan günlük şifre her harf için uzun veya kısa dokunuşlar yaparak sağlanıyor. Harfler doğru ve eksiksiz girildikten sonra 1 milyon ödül hesaba geçiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber