HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI VE YÜK MÜHENDİSLİĞİ AŞ HALKA ARZ TARİHİ: Hareket Proje Taşımacılığı Kaç Lot Verir? Hareket Proje Taşımacılığı Katılım Endeksine Uygun Mu?

SPK yeni halka arz duyurusu yaptı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ halka arzı onaylandı. Lot adedi 70 TL'den işlem görecek olan Hareket Proje Taşımacılığı halka arz kaç lot verir merak edildi. Peki, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ katılım endeksine uygun mu? İşte yanıtı..

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) son dakika bülteni geldi. Son dönemin en popüler işlemlerinden olan halka arz yeni takvim geldi. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ halka arzı onaylandı. Pay başına 70 TL'den hisse satacak olan şirketin bilgileri mercek altına alındı. Peki, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ katılım endeksine uygun mu? İşte detaylar..

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI VE YÜK MÜHENDİSLİĞİ AŞ HALKA ARZ

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ. talep toplama tarihi henüz belli olmadı. Hisse başına 70 TL ücretle halka arz olan Hareket Proje Taşımacılığı hisse kodu henüz açıklanmadı. Milyonlarca vatandaşın al sat yaptığı halka arz takvimi adını yazdıran Hareket Proje Taşımacılığı halka arz eşit dağıtım yapacak. 96.000.000 TL olan mevcut sermayesini 115.200.000 bandına çıkarmayı hedefleyen Hareket Proje Taşımacılığı halka arz tarihi belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI VE YÜK MÜHENDİSLİĞİ AŞ KİMİN?

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum olarak biliniyor. Hareket Proje Taşımacılığı, müşterilerine mühendislik çözümleri ile ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunuyor. Şirket söz konusu alanda 60 yıldan fazla bir geçmişiyle alanında uzman isimler arasında yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber