Hasan Arat yönetim kurulu listesi belli oldu mu, kimler var? Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat kimdir, ne iş yapıyor?

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurul, futbolseverlerin ve Beşiktaş camiasının büyük ilgisini çekti. Yapılan seçimde Hasan Arat, Serdal Adalı'ya karşı oy çoğunluğunu alarak Beşiktaş'ın 35. Başkanı oldu. Bu gelişmenin ardından gözler, Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesine çevrildi. İşte, detaylar:

Hasan Arat Kimdir? Hasan Arat, 1959 yılında Adana'da doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Arat, lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Arat, 7 yıl boyunca profesyonel basketbol kariyerine sahiptir. 1977 yılında Beşiktaş'a transfer olan Arat, kulüpte 5 yıl boyunca forma giydi. Ardından, iş dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Hasan Arat, Beşiktaş'ın yeni başkanı olarak camiaya hizmet etmeye hazırlanıyor.

Hasan Arat'ın Yönetim Kurulu Listesi: Hasan Arat'ın oluşturduğu yönetim kurulu, deneyimli isimlerden oluşuyor. İşte Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesinde yer alan asıl üyeler:

  1. Hüseyin Yücel
  2. Dr. Cüneyt Sezgin
  3. Onur Göçmez
  4. Yalçın Ayaydın
  5. Mete Vardar
  6. M. Kaan Şakul
  7. Av. Altın Mimir
  8. Feyyaz Uçar

Ayrıca, yedek yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

  1. Prof.Dr. Işıl Zeybek
  2. Ekrem Keçoğlu
  3. Kadir Kılıç
  4. Çağlayan Tuğal
  5. Bünyamin Burak Aslan

Beşiktaş camiası, Hasan Arat liderliğindeki yeni yönetim kuruluyla birlikte önemli bir döneme giriş yaparken, futbolseverler de bu değişimin kulüp üzerindeki etkilerini merakla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber