HOLLANDA İNGİLTERE YARI FİNAL MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Hollanda İngiltere Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Hollanda İngiltere Maçı Şifresiz Mi?

Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçlarında kozlarını paylaşacak olan Hollanda ve İngiltere maç günü geldi. 10 Temmuz Çarşamba günü oynanacak Hollanda İngiltere maç kadrosu netleşti. BVB Dortmund Stadında oynanacak olan karşılaşma kanalı belli oldu. Peki, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte yanıtı..

Taraftarların dört gözle beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası’nda final bileti için büyük gün geldi. Yarı finalde kozlarını paylaşacak olan Hollanda ve İngiltere kadroları kuruldu. 10 Temmuz Çarşamba günü BVB Dortmund Stadında oynanacak olan Hollanda İngiltere maç saati beklenmeye başladı. Felix Zwayer'in yöneteceği maçta Türkiye'yi 2-1 mağlup eden Hollanda adını yarı finale yazdırdı. Peki, Hollanda İngiltere maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Hollanda İngiltere maçı şifresiz mi? İşte yanıtı..

HOLLANDA İNGİLTERE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

EURO 2024 yarı final maç günü geldi çattı. Taraftarların iple çektiği Hollanda ve İngiltere kozlarını paylaşmak üzere randevulaştı. 10 Temmuz Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak olan Hollanda İngiltere muhtemel 11 belli oldu. Tarihinde 22 kez karşı karşıya gelecek olan Hollanda ile İngiltere maçı hakemi Felix Zwayer oldu. BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak olan Hollanda İngiltere maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Hollanda İngiltere yarı final kazananı Fransa'yı 2-1 yenen İspanya'nın finaldeki rakibi olacak.

HOLLANDA MUHTEMEL 11

Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Simons, Reijnders, Malen, Depay, Gakpo.

İNGİLTERE MUHTEMEL 11

Pickford, Walker, Stones, Guehi, Saka, Mainoo, Rice, Shaw, Bellingham, Foden, Kane.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber