HONOR MAGIC 6 PRO FİYAT 2024: Honor Magic 6 Pro Özellikleri! Honor Magic 6 Pro Ne Kadar? Honor Magic 6 Pro Ön Satış

Küresel çapta lansmanı yapılan Honor Magic 6 Pro fiyat merak konusu oldu. Teknolojik ürün takipçilerinin dört gözle beklediği Honor Magic 6 Pro piyasaya sürülmek için hazır. Honor markasının yeni amiral gemisi Honor Magic 6 Pro büyük indirim müjdesi verildi. Peki, Honor Magic 6 Pro ne kadar? İşte Honor Magic 6 Pro özellikleri..

Honor Magic 6 Pro araştırması yapan binlerce kullanıcı için son özet geldi. MWC 2024 lansmanıyla sosyal medyayı ayağa kaldıran Honor’un Magic 6 Pro model telefon satış için hazırlandı. Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanan Honor Magic 6 Pro fiyat merak edildi. Ön satışa açılan Honor Magic 6 Pro indirimli fiyattan satışa çıkmak için hazırlandı. Toz ve suya dayanıklılığı ile öne çıkan Honor Magic 6 Pro özellikleri tek tek sıralandı. Peki, Honor Magic 6 Pro ne kadar? İşte merak edilen Honor Magic 6 Pro fiyatı..

HONOR MAGIC 6 PRO FİYAT

Honor Magic 6 Pro ne kadar merak eden kullanıcılar için hemen söyleyelim ki 18 Nisan'da Türkiye pazarına giriş yapacak. Avrupa fiyatı 1.299 Euro olan Honor Magic 6 Pro ön satışı başladı. Markanın amiral gemisi sayılan model her türlü ışıkta mükemmel bir netlik imkanı veriyor. Günlük kullanıma karşı koruma için Jurhino cam koruması kullanılan Honor Magic 6 Pro Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Ekran Boyutu 6.8 İnç, Dahili Depolama 256 GB olan Honor Magic 6 Pro Batarya Kapasitesi 5600 mAH özelliklerine sahip.

HONOR MAGIC 6 PRO ÖZELLİKLERİ

Honor Magic 6 Pro özellikleri şöyle; Android 14 temelli cihaz 1 TB’a kadar hafıza seçenekleri ile geldi. Ekstra depolama ihtiyacını ortadan kaldırdı. Üçlü kamera dizilimine sahip olan Honor Magic Pro 6, 50 MP selfie kamerası dikkat çekti. Ters şarj ve kablosuz şarj özellikleriyle de desteklenen Honor Magic 6 Pro renk seçenekleri Siyah, Yeşil, Mavi, Mor ve Beyaz olarak piyasaya sürüldü. Alışveriş sitelerinde indirimli fiyattan satışa sunulan Honor Magic 6 Pro ön kayıt yaptıranlara 3000 TL’lik indirim fırsatı var.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber