İBB YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI: İBB Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? yurt.ibb.istanbul Başvuru Sorgulama

İBB yurt başvuru sonuçları araştırması yapan öğrenciler için liste geldi. Üniversitelilerin merak ettiği İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu. Peki, İBB yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? İBB yurt başvuru sonucu nasıl bakılır? İşte yurt.ibb.istanbul başvuru sonuçları..

2024-2025 eğitim öğretim yılına adım atacak olan üniversiteliler İBB yurt başvuru sonuçları sorgulamalarını hızlandırdı. 28 Ağustos Çarşamba günü itibariyle binlerce üniversite öğrencisinin beklediği an geldi. KYK yurtlarına alternatif olarak devreye sokulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurtlarına başvuru yapan öğrenciler sonuçlara ulaştı. Peki, İBB yurt başvuru sonucu nasıl bakılır? İşte yurt.ibb.istanbul başvuru İBB yurt başvuru sorgulama ekranı..

İBB YURT BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA

İBB yurt başvuru sonuçları asil ve yedek listeler 28 Ağustos 2024 tarihinde erişime açıldı. https://yurt.ibb.istanbul internet adresinde bulunan Başvurularım alanında sonuçlar sorgulanabiliyor. Sistem üzerinden en yüksekten en düşüğe doğru otomatik olarak sıralanıyor. Öğrencilerin yükledikleri evraklar incelendikten sonra herhangi bir eksiği olmayanlar İBB yurtlarında barınmaya hak kazanıyor. Komisyon incelemesi bittikten sonra İBB yurt asil ve yedek öğrenci listesi belirleniyor. Asil listenin dışında kalan öğrenciler yedek listeyi oluşturuyor.

İBB YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber