İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arası neden kötü? Oğlu İbrahim Tatlıses hakkında ne dedi?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'e, 'Tatlıses' markasını izinsiz kullanarak 'Tatlıses Kebap' adlı mekanı açtığı iddiasıyla açtığı dava, baba-oğul arasındaki gerilimi artırdı. Ahmet Tatlıses, babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in akıl sağlığından şüphe ettiği gerekçesiyle vasi tayini davası açan oğlu Ahmet Tatlıses, bu kez 'Tatlıses' markası nedeniyle mahkemelik oldu. Baba-oğul arasındaki anlaşmazlık ve hukuki süreç Ahmet Tatlıses'in açıklamalarıyla daha da alevlendi.

Ahmet Tatlıses, Yeni Günaydın'a yaptığı açıklamada, "Tatlıses markasını değiştirmeyeceğim. Benim soyadım Tatlıses... İbrahim bey ne zaman yeni bir şeyler yapmak istese, ne zaman haber olmak istese, benimle ilgili asılsız iddialar ortaya atıyor." ifadelerini kullandı.

Tatlıses'in işlettiği kebap ve çiğköfte şubelerini 20 yıl boyunca kendisinin işlettiğini belirten Ahmet Tatlıses, işi bıraktığı zaman rezaletin başladığını iddia etti. Ayrıca, İbrahim Tatlıses'in kendi işlettiği çiğköfte fabrikasının mühürlendiğini ve artık işlere yetişemediğini söyledi. Ahmet Tatlıses, babasının ağır ilaçlar kullandığını ve yanındakilerin ilgilenmediği için işlerin merdiven altına düştüğünü ifade etti.

Ahmet Tatlıses, "Tatlıses ile hizmet vermeye devam edeceğim çünkü onun kadar ben de emek verdim. Zaten yıllardır kebap özelinde yalnızca benim şubelerim var, sanki yeni bir şeymiş gibi şimdi neden bu tavır anlamış değilim." dedi. Ayrıca, "Kendisi istediği için adımı ve soyadımı değiştiremem" şeklinde konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber