İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı YAYINLANDI! Kanal D İnci Taneleri 2 Bölüm Fragman İzle! İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı

Yılmaz Erdoğan dizisi İnci Taneleri 1. bölüm övgü topladı. Bölümün sona ermesiyle gözler 2. bölüme çevrildi. İnci Taneleri 2. bölümde Azem'den, "Ben, hayatımda yeni bir sayfa açıyorum!" sözü geldi. Azem'in aradığı çocukları göründü. İşte İnci Taneleri 2. bölüm fragman..

İnci Taneleri 1 bölüm full izle ekranını övgü yağmuruna tutan izleyicilerin yeni gündemi yeni bölüm oldu. Başrollerini Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü'nün oynadığı Dilber dizisi ilk bölümü başarıyla tamamladı. 25 Ocak Perşembe günü yayınlanan Kanal D İnci Taneleri 2. bölüm beklenmeye başladı. Azem'in hapisten çıktıktan sonra aramaya başladığı çocukları ortaya çıktı. İnci Taneleri 2 bölüm fragmanı Kubilay Aka ve Sarp Akkaya sürprizi damga vurdu. Azem Yücedağ hayata yeni bir sayfa açtı. Dalaman cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul'a dönen Azem Yücedağ kaldığı otelde tanıştığı Dilber'den etkilendi. Dilber'in aşık olduğu Azem ile kocası Zahir arasında husumet başladı. İşte İnci Taneleri 2. bölüm fragman..

İNCİ TANELERİ 2 BÖLÜM FRAGMANI

Yılmaz Erdoğan pavyon dizisi İnci Taneleri ilk bölüm ardından yeni bölüm beklenmeye başladı. 25 Ocak Perşembe günü yayına giren İnci Taneleri ilk bölüm övgü topladı. Dilber dansı sosyal medyayı salladı. Mini elbisesiyle İstanbul pavyonlarında dans eden Dilber herkesin aklını aldı. Eşi Hande'yi öldürmekle suçlanan Azem'in gerçeğin bambaşka olduğunu söylemesi kafaları karıştırdı. Edebiyat öğretmeni olan Azem kendisi gibi öğretmen olan eşi Hande Yücedağ'ın hem sevgilisi hem faili ilan edildi. Düğme patronu Piraye ile kızı Ayça'yla tanışan Azem'in yeni macerası başladı. Asi bir karakter olan Ayça'nın kalbine giden yolu bulan Azem kolları sıvadı. İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı Sarp Akkaya ve Kubilay Aka ile geldi. Azem yıllar sonra aradığı çocuklarını bulabilecek mi yeni bölümde göreceğiz. İnci Taneleri 2. bölüm fragmanı haberimizde.

SON DAKİKA HABERLERİ