İnci Taneleri 2 Bölüm FULL İZLE! Kanal D İnci Taneleri 2. Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri 2. bölüm izle ekranı geldi. 1 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan İnci Taneleri 2. bölüm izle ekranında Azem'in çocukları açığa çıktı. Kubilay Aka Cihan karakteriyle giriş yaptı. Peki, İnci Taneleri Dilber Azem'in kızı mı? İşte İnci Taneleri 2. bölüm full izle ekranı..

İnci Taneleri 2. bölüm yayına girdi. 1 Şubat Perşembe akşamını iple çeken izleyicilerin beklediği İnci Taneleri 2 bölüm full izle ekranı açıldı. 1 Şubat Perşembe günü yayına giren İnci Taneleri 2. bölüm izle ekranında Azem'in hayattaki gayesi çocukları oldu. Hapishaneden çıktıktan sonra kızı ve oğlunu bulmak için harekete geçen Azem Yücedağ yeni belalısı geldi. Dilber'in kocası olduğu ortaya çıktı. Zahir'in gelişiyle İnci Taneleri 2. bölüm izle ekranında Dilber'in belalısı Zahir dönemi başladı. Azem'i döven Zahir ve adamları bir kez daha harekete geçti. İnci Taneleri 2. bölüm ne zaman merak eden izleyicilerin beklediği bölüm geldi. İnci Taneleri Azem'in çocukları göründü. Peki, İnci Taneleri Dilber Azem'in kızı mı? İşte İnci Taneleri 2 bölüm izle ekranı..

İNCİ TANELERİ 2 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

İNCİ TANELERİ 2 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

1 Şubat Perşembe akşamı yayına giren İnci Taneleri yeni bölümde yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ çocuklarını bulmak için harekete geçti. Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yükü olan Azem Yücedağ'ın Dilber ile tanışması tüm dengeleri değiştirdi. Azem, kolyesinden kopmuş ve dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi merak etti. Zahir ve arkadaşlarının hırpaladığı Azem işin peşini bırakmadı. Husumet Dilber ile Azem’i tehlikeye attı. Azem yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken Kuyucak Mahallesi’nde de tüm mahalleli gibi Cihan da yaşanacak gelişmelere hazırlandı. Özel ders vererek hayatına devam etmeye çalışan Azem, her fırsatta çocuklarına dair bir ipucu peşine düştü. İnci Taneleri yeni bölüm bu akşam saat 20.00'da..

İNCİ TANELERİ OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan

Hazar Ergüçlü

Selma Ergeç

Kubilay Aka

Güven Kıraç

Yasemin Baştan

Mustafa Yıldıran

Orkuncan İzan

Mücahit Koçak

Ülkü Hilal Çiftçi

Furkan Rıza Demirel

Orkuncan İzan

SON DAKİKA HABERLERİ